Birkenstock speciális talpbetét

- Talpbetét anatomiailag formázott, válogatott természetes jutából és bőrből készül.

- Lábujjkapaszkodó: A lábujjtámasz egyedülálló formája segít a lábujjnak a helyes tartás elérésében és serkenti a láb természetes kapaszkodó mozgását. A boltozat felépítéses a vérkeringést is serkenti.

- Haránttámasz (kereszt/hosszboltozat emelés): Rögzíti a láb középső részét.

- Hosszanti boltozattámasz: A természetes láb formáját támogatja, kényelmesebb érzést és jobb egyensúlyt biztosítva.

- Természetes parafa ágyazat: Rugalmas és rezgéscsillapító hatású. A lábágy anyaga rugalmas parafa-latex keverék. Rendkívül rövid idő alatt képes átvenni a láb melegét, és tárolni azt. Plasztikus (képlékeny) tulajdonságai lehetővé teszi, hogy idővel alkalmazkodjon lábunk egyéni anatómia jellegzetességeihez. Ezért viselése a használat során egyre kényelmesebbé válik.

- Sarokágy: A mély ágyazat a sarok részére kiváló stabilitást biztosít és csökkenti a sarokcsontra nehezedő nyomást.

- Köztalp, ami egy erős ütésgátló EVA anyagból készült réteg a talp és a talpbetét között . Ez biztosítja a lábának járás közben a könnyedséget és a tökéletes kényelmet.

 

- "SUPER GRIP" talp ami egy speciálisan a Birkenstock által a munkacipőkre kifejlesztett talp. Jellemzői: csúszásgátlós, olaj és zsír taszító, nem hagy nyomot, csíkmentes.

 

Talpbetét leírás

A kényelmesnek gondolt kipárnázott párnás cipő, avagy egy szilárd kiképzésű, ortopédiailag megtervezett talpbetétű cipő?? Ha Ön is felteszi magának ezt a kérdést, akkor megtette az első lépést a helyes irányba! Miért is?
A testének is, mint ahogy egy épületnek, szilárd talpakra van szüksége, hogy megőrizhesse állandóságát, rendületlenségét! A Birkenstock talpbetétek alakjából fakadóan védik, és támasztják a talp ívét, a sarkot a megfelelő mélységben tartják, s elegendő teret biztosítanak lábujjaink mozgásának.

Mindezekkel elősegíti a helyes testtartást,a megfelelő súlyelosztás, s következés képpen a kényelmesebb járást
A Birkenstock talpbetétek rugalmas parafa-latex keverékből készülnek, melyek elég merevek, hogy lábfejünket segítsék a testünk egyensúlyozásában, s elég rugalmasak, hogy kényelmesen tartsák azokat! Mivel anyagából fakadóan érzékeny a láb melegére, hordás során alkalmazkodik lábfejünk egyediségéhez, s minél többet viseljük, annál kényelmesebb érzést biztosítanak viselőjének!
Néha nem is gondolunk rá, milyen apróságok is
jelenthetnek komfort érzetet!

A helyes testtartás megelőzheti a gerincbántalmakat, a fokozott hátfájás okozta rossz közérzetet, s nem utolsó sorban a helyes testtartásnak köszönhetően a belső szerveink is úgymond a helyükön maradván kiegyensúlyozottan képesek működni!

Bármennyire is hihetetlennek tűnik, de sarkunk kényelme nagyban befolyásolja közérzetünket, hisz a helyes testartás a sarkunknál kezdődik! A Birkenstock lábbelik körvonalazott kosárral készülnek, hogy hordáskor maximálisan töltse ki a teret a sarka körül, s ezáltal stabilizálja azt.

Sokszor esünk abba a hibába, hogy a divatot követve magunkra erőszakolunk olyan cipőket, lábbeliket, melyek deformálják, roncsolják lábfejünket. Helytelenül tesszük, hiszen lábfejünk hivatott egyensúlyban tartani testünket! A Birkenstock lábbelik lábfejbarát kiképzésének köszönhetően nem deformálják lábfejünket, sőt formatervezett kiképzésükből adódóan segítik funkciójának teljes ellátásában azt.

A Birkenstock gyár cipői, papucsai és szandáljai egytől-egyik speciális kiképzésű talpbetétekkel készülnek, hogy talpunk funkciójának megfelelően működhessen. Lábujjaink külön-külön állva teljes biztonsággal kiegyensúlyozzák lépéseinket, s ezáltal megteremthessék azt a komfort érzetet, hogy egy Birkenstock lábbelit viselni egy kellemes, súlytalan érzés!

Lépjen Ön is könnyedén!
Viseljen Ön is a Birkenstock termékeket!

 

 Minőségi talpbetétet szeretne? Vegye fel velünk a kapcsolatot!