Méret útmutató a helyes méretválasztáshoz

 

A Birkenstock gyár specialitása, hogy két bőségben gyártja a talpbetéteket melyek a papucsok, szandálok és cipők alapjai.

A talpbetétek kiképzése miatt fontos, hogy mindenki megtalálja a lábának a megfelelő talp méretet, mivel ez biztosítja a kellő alátámasztást a lábának és gerincének.

A mellékelt táblázat segítséget nyújt a méret megállapításában. Az egyes méretek mellett megtalálja a talp hosszát milliméterben.

Egy papírlapon rajzolja körbe lábát és mérje le a hosszúságát, majd a táblázatból azonosítsa be melyik méret az Ön lábának megfelelő.

A talpbetéteket két szélességben gyártja a Birkenstock gyár: normál bőség - ez az ami átlagosan a legtöbb lábra megfelelő és a széles bőség- azoknak jó, akiknek a lábfeje bütyök részen szélesebb.

A hosszú éves tapasztalatok alapján egyes modelleket, mint a kétpántos Arizona, vagy hárompántos Florida, mindkét bőségben készletről ajánljuk vevőinknek.

Akinek normál vagy keskeny a lábfeje, a normál bőséget válassza, akinek bütyök részen kissé szélesebb, az a széles bőséget.

Más modelleket viszont, mint az egypántos Madrid főleg a normál bőségben tartjuk készleten, mivel aki ezt a modellt választotta, annak többségében a normál, megfelelő bőség volt.

Ellenben a lábújjközis modelleket, mint a Gizeh, Mayari, Kairo, a széles bőségben ajánljuk készletről, mivel ezeknél a modelleknél nincs olyan pánt, ami összetartja a lábat és így az szétterűl és a talpbetét peremén belűl kényelmesen helyezkedik el. Csak a nagyon vékony lábúaknak ajánljuk a normál bőséget ebben a fazonban.

A modell kiválasztásakor látható a cikkszám mellett, hogy normál vagy széles bőségben van készletünkben az adott modell, ami prompt szállítható.

Bízunk benne, hogy ezzel az útmutatóval mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb méretet, hiszen ez a Birkenstock lábbelik lényege!

Tökéletes komfort a lábának!